В клопката на “ало бандитите попадна комедийната актриса Латинка Петрова. Непознати

...
В клопката на “ало бандитите попадна комедийната актриса Латинка Петрова. Непознати
Коментари Харесай

Измамници тормозят наша актрисата

В клопката на “ало " бандитите попадна комедийната актриса Латинка Петрова. Непознати номера ѝ звънят десетки пъти в дребните часове на нощта от всички краища на Европейския съюз. 

Телефонният тормоз стартира преди 2 седмици, когато към 9 вечерта комедийната актриса вечеря със фамилията си. Звъни румънски номер. " И в един миг незабавно рефлексно стартирам да мисля дали имам другари, далечни родственици. Обаче мъжът ми и синът ми ми споделиха в един глас: " Не вдигай! ", разказа тя.

В период от няколко минути целия Европейски съюз се изрежда на телефона на Латинка Петрова. Не смее да вдигне телефона в този момент, тъй като знае от опит, че може да са импулсни телефони, които да я таксуват за всяка секунда, в която беседва с тях. След като непрекъснатото звънене по нощите траяло повече от седмица, комедийната актриса взела нещата насериозно и се обърнала към органите на реда.

" Аз съм на 80 години и евентуално са изискали телефони на хора в тази възраст. Защото потърпешите са все възрастни или някакви самотници ", счита Латинка Петрова. Тя поучава постоянно да имаме едно мислено, когато ни потърсят даже и най-близките ни хора: " Веднага се обадете на своите близки, тъй като болката е там. Ако нещо се случи, в действителност би трябвало да помогнем ".

" Съветвам всички просто да си извадят листата с другари, с които споделят и по този метод като види телефона и името да подвига. Трябва да вземем защитни ограничения, другояче те се множат`, съобщи пред Нова актрисата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР